ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, Ταβέρνα "Ο Θρόνος", Πύθιο Ελασσόνας, ώρα 20:30

Η ΑΜΚΕ Sarantaporo.gr προσκαλεί τα μέλη/κομβούχους της κοινότητάς του με τους οικείους τους, φίλους, αλλά και νέους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κοινότητα του Ασύρματου Κοινοτικού Δικτύου Sarantaporo.gr, σε μια κοινωνική εκδήλωση επανένωσης της κοινότητάς μας, αφήνοντας πίσω τη δύσκολη για όλους προηγούμενη περίοδο της πανδημίας, η οποία μας κράτησε σε απόσταση για σχεδόν 3 χρόνια.

Στην εκδήλωσή μας, όπως και στις προηγούμενες που είχαμε διοργανώσει, θα συζητήσουμε μεταξύ μας, θα μοιραστούμε τα νέα της κοινότητάς μας, θα γιορτάσουμε την πρόσφατη βράβευσή μας από τον παγκόσμιο οργανισμό IEEE, θα ενημερώσουμε την κοινότητα για τα σχέδια αναβάθμισης του δικτύου μας το επόμενο διάστημα και φυσικά θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, την εξαίσια κουζίνα της ταβέρνας "Θρόνος", ντόπιο κρασί για το κέφι μας και πολύ χορό! Μουσικά θα μας συντροφεύσουν οι: Γιάννης Μαρκόπουλος - αρμόνιο, Ζιώγας Παναγιώτης - μπουζούκι, Βαγγέλης Γιαβρούτας - κιθάρα φωνή.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση είναι €13 κατ' άτομο και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και μουσική.

ΚΛΗΡΩΣΗ

Οι τυχεροί κομβούχοι της βραδιάς θα κερδίσουν, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, 10 laptop, τα οποία εξασφαλίσαμε από το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΕΣ) με βάση το Λουξεμβούργο, στα πλαίσια του προγράμματός τους για δωρεά παροπλισμένου αλλά λειτουργικού εξοπλισμού πληροφορικής, το οποίο προωθεί την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση. Η κλήρωση θα αφορά αποκλειστικά τα μέλη της κοινότητάς μας και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάνοντας χρήση της λίστας του μητρώου κομβούχων και την υπηρεσία random.org.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/tPZQw3Yts3dw73vz5

Οργανισμοί που μας υποστηρίζουν