×

Σφάλμα

Πρέπει να ορίσετε ένα Δημόσιο Κλειδί στις παραμέτρους του πρόσθετου reCaptcha. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του ιστοτόπου.

Γιώργος Κλεισιάρης
Θέση:
Διαχειριστής & Μέλος ΔΣ
Διεύθυνση:
Λαμίας 12Α
Γέρακας
Νομός Αττικής
15344
Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2152154765
Φαξ:
2152154765
Κινητό:
6932809662
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Ο Κλεισιάρης Γιώργος είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού Μάρκετινγ και Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως digital marketing technologist σε έναν μεγάλο ελληνικό όμιλο εταιρειών που παρέχει βιομηχανικές λύσεις αυτοματισμού.

Ξεκίνησε την πρωτοβουλία δημιουργίας της εθελοντικής ομάδας Sarantaporo.gr το 2009, υπήρξε συνιδρυτής της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Sarantaporo.gr το 2013, καθώς και πρωτεργάτης της δημιουργίας των πρώτων ασύρματων κοινοτικών δικτύων στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Οι τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών είναι το μεγάλο πάθος του και ένα πεδίο στο οποίο προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Είναι ένας από τους διαχειριστές της ΑΜΚΕ Sarantaporo.gr, υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση και τον γενικό συντονισμό των ενεργειών του οργανισμού, καθώς και υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη, λειτουργία και συντήρηση των ασύρματων κοινοτικών δικτύων Sarantaporo.gr.

LinkedIn Profile: https://www.linkedin.com/in/gklis

Οργανισμοί που μας υποστηρίζουν