Βασίλης Χρυσός
Διεύθυνση:
Ελλάδα
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Ο Βασίλης Χρυσός είναι συνιδρυτής και Διαχειριστής της ΑΜΚΕ Sarantaporo.gr. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη προτάσεων στρατηγικής και για την εξασφάλιση της εφαρμογής των στρατηγικών που έχουν υιοθετηθεί. Ως δημόσιος ομιλητής του Sarantaporo.gr ο Βασίλης συμβάλλει στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου της οργάνωσης και στην οικοδόμηση μιας ευρείας και σφαιρικής φήμης που έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες συνεργασίες παγκοσμίως μέχρι τώρα, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις για την οργάνωση.

Στο παρελθόν έχει ασχολήθηκε με την οργάνωση και την λειτουργία περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ψηφιακών πρωτοβουλιών πολιτών, αρχικά σε επίπεδο ακτιβισμού βάσης και αργότερα μέσω οργανώσεων όπως η Medicines San Frontieres (Ελλάδα) και η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ). Είναι υποστηρικτής της ανοικτής τεχνολογίας, διαπιστευμένος εκπαιδευτής ανοιχτών δεδομένων από το Open Data Institute, Λονδίνο και διατηρεί τη δική του επιχείρηση στο χώρο του Internet of Things.

Κατέχει πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους ειδίκευσης: στον τομέα Συστημάτων Παραγωγής, του ίδιου Πολυτεχνικού Τμήματος, και στον τομέα Ελέγχου Ποιότητας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vassilischryssos 

Twitter: @vchryssos

Οργανισμοί που μας υποστηρίζουν