Είστε εδώ

Οι απόψεις των τοπικών συλλόγων για τη λειτουργία της ιστοσελίδας Sarantaporo.gr

Αθλητικός Όμιλος Σαρανταπόρου - Α.Ο.Σ.

"Ως Αθλητικός Όμιλος Σαρανταπόρου, γνωρίζοντας οτι ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή, θεωρούμε αναγκαία τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας για το Σαραντάπορο, που θα προωθεί την ενημέρωση και την προβολή όλων όσων διαδραματίζονται στο χωριό μας. Ευτυχώς η Ομάδα Δημιουργίας και Διαχείρισης του Sarantaporo.gr έδωσε σάρκα και οστά σε αυτό που εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι, θεωρούσαν απαραίτητο. Σίγουρα μέσω της ιστοσελίδας θα διευκολυνθούν όλοι οι φορείς και οι κάτοικοι του Σαρανταπόρου στην ενημέρωση και την επικοινωνία τους. Ιδιαίτερα για τα θέματα που αφορούν τον Α.Ο.Σ. δίνεται η δυνατότητα για ευκολότερη επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, αλλά και προβολή των αθλητικών και άλλων εκδηλωσεών του. Ευχαριστούμε λοιπόν την Ομάδα Δημιουργίας και Διαχείρισης του Sarantaporo.gr για αυτή τους την πρωτοβουλία και ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και όπου χρειαστεί εμείς θα είμαστε μαζί της.

                Με τιμή

εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟΣ

             ο Πρόεδρος

Γκουτζουρέλας Κωνσταντίνος"

 

Επιμορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαρανταπόρου - Ε.Ε.Σ.Σ.

"Αγαπητοί φίλοι του sarantaporo.gr

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την άποψη μας σχετικά με την σελίδα www.sarantaporo.gr. Πιστεύουμε ότι αυτή σας η πρωτοβουλία δίνει το έναυσμα για την καλύτερη πληροφόρηση, ενημέρωση, επικοινωνία τόσο των μελών των διαφόρων συλλόγων Σαρανταπόρου όσο και μεταξύ των απανταχού Σαρανταπορητών.

Ως Δ.Σ Ε.Ε.Σ.Σαρανταπόρου επικροτούμε και στηρίζουμε τη πρωτοβουλία αυτή και θα είμαστε δίπλα σας σε ότι και αν χρειαστείτε.

               Με εκτίμηση

το Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Σαρανταπόρου"

 

Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών - Σ.Α.Σ.

"Διαβάζοντας κανείς την ελληνική μυθολογία εντύπωση του προκαλεί ο υιός του Δια και μίας θνητής ο οποίος εκλήθη κατά την μυθολογία μετά την λήξη της επίγειας ζωής του εις τον Όλυμπο όπου θεοποιήθηκε και έζησε ως θεός. Οι Έλληνες όμως τον ονόμαζαν θεό ή ήρωα. Ο Ηρακλής με τους δώδεκα άθλους (Δωδεκαμελή ομάδα του Sarantaporo.gr) υπήρξε αποκλειστικά η ενσάρκωσης της υπερβολικής δύναμης η οποία κατανικά κάθε εμπόδιο και συμβολίζει την πάσχουσα και εργαζόμενη ανθρωπότητα. Την δύναμη την συνδυασμένη με την καλοσύνη.

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε όλοι, στην εποχή των εξελίξεων και της ταχύτητας, πολλές φορές ο καθένας από μας κρίνει και κατακρίνει κάθε προσπάθεια των άλλων, για κοινωνική προσφορά με υποκειμενικά κριτήρια, με αποτέλεσμα την απαξίωση των πράξεων τους, οι οποίοι όμως αν μη τι άλλο στόχο έχουν την ανιδιοτελή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς, γι αυτό που αγαπούν, γι αυτό που άκουσαν από τους παππούδες, γι αυτό που η ίδιαη ζωή επιβάλλει. Όμως σήμερα, ας μας φωτίσει ο Θεός τέτοιες στιγμές που μας ζητούν την κρίση και την κριτική να είμαστε λογικοί, δίκαιοι και ιδιαίτερα αντικειμενικοί, και αυτό γιατί στην ζωή υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον.

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Σαρανταποριτών σας εύχομαι ως άλλοι Ηρακληδείς γι αυτό που σκεφθήκατε και σήμερα το υλοποιείται η Παναγία μας να σας χαρίζει απλόχερα ανεξάντλητη δύναμη και υγεία ώστε ό,τι κάνετε να το κάνετε για το καλό του χωριού μας. Ένα μικρό ευχαριστώ προς εσάς αποτελεί η θετική και κοινή αποδοχή της προσπάθειας αυτής από όλους τους συγχωριανούς κάθε ηλικίας, αλλά και από όλους τους απανταχού διαμένοντες ανά τον κόσμο Σαρανταπορίτες οι οποίοι αγαπούν – θυμούνται και νοσταλγούν περισσότερο.

ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Sarantaporo.gr ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.

                   Ο Πρόεδρος του

Συλλόγου Απανταχού Σαρανταποριτών

               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΤΑΛΑΣ"

 

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Σαρανταπόρου - ΤΟ.ΣΥ.Ν.

"Το ΤΟπικό ΣΥμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Σαρανταπόρου συμφωνώντας απόλυτα με τη δημιουργία της ιστοσελίδας Sarantaporo.gr και υποστηρίζοντας την ενέργεια των συγχωριανών μας, όπως και κάθε παρόμοια ενέργεια που έχει ως σκοπό την προβολή του τόπου μας και των όσων διαδραματίζονται σε αυτόν, επαινεί την δημιουργία αυτού του διαύλου επικοινωνίας και ενημέρωσης που αφορά τους κατοίκους του χωριού μας, τους απανταχού Σαρανταπορίτες αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τόπο μας. Τέλος εύχεται στους δημιουργούς του Site καλή αρχή, μια εξίσου δημιουργική, με καινοτόμες ιδέες, συνέχεια και ελπίζει σε άρτια και εποικοδομητική συνεργασία."

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Filtered HTML

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07