Είστε εδώ

1η Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφίας Σαρανταπόρου - Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Η 1η Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Στιγμές στο χρόνο - Το χωριό μου μέσα από τα δικά μου μάτια» πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Αυγούστου 2010 στο Παντελοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Σαρανταπόρου, με τη συνεργασία της Ομάδας Sarantaporo.gr, του Σ.Α.Σ, του Ε.Ε.Σ.Σ.  και του Α.Ο.Σ..

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκτέθηκαν φωτογραφίες, οι οποίες απεικόνιζαν στιγμές των κατοίκων του χωριού μέσα στο χρόνο. Ταυτόχρονα έλαβε χώρα διαγωνισμός φωτογραφίας, στον οποίο συμμετείχαν 22 διαγωνιζόμενοι με συνολικά 72 φωτογραφίες.

Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και εκφράστηκαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη διοργάνωσή της. Η επιτυχία της έκθεσης-διαγωνισμού αντικατοπτρίζεται και στη συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία του διαγωνισμού. Κατατέθηκαν 436 ψηφοδέλτια, στα οποία καταμετρήθηκαν 1907 ψήφοι, ενώ οι φωτογραφίες που κέρδισαν είναι:

 

Φωτογραφίες Διαγωνισμού

 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

 

  • θέση η φωτογραφία Φ.31, του Ντάλλα Γιάννη (Λιάνος), ο οποίος κέρδισε μία 3-ήμερη εκδρομή σε Πάργα-Πρέβεζα-Λευκάδα για 2 (δύο) άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείουGoutzourelasTours”.
  • θέση η φωτογραφία Φ.8, του Ντάλλα Θανάση (Φούκος), ο οποίος κέρδισε μία δωρεάν κατάβαση του Νέστου ποταμού με Canoe-Kayak για 1 (ένα) άτομο, προσφορά του γραφείου οικοτουρισμούRiverland.

 

H ομάδα διοργάνωσης της έκθεσης-διαγωνισμού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως όλους όσους παραχώρησαν τις φωτογραφίες τους για την έκθεση, την τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτή ως διαγωνιζόμενοι ή ψηφοφόροι στο διαγωνιστικό μέρος, το ταξιδιωτικό γραφείο “GoutzourelasTours”, καθώς και το γραφείο οικοτουρισμού “Riverland” για τα έπαθλα που προσέφεραν, ενώ ευελπιστεί στην επόμενη έκθεση-διαγωνισμό να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση του κόσμου.

 

Η Ομάδα διοργάνωσης της έκθεσης-διαγωνισμού

Σιδέρης Γιάννης - Υπεύθυνος Έκθεσης

Ράπτης Θωμάς

Βαρταλάς Γεώργιος

Ράπτη Κατερίνα

Κλεισιάρη Αθανασία

    Είπαν για μας

    glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
    sfy39587stf03
    sfy39587p07