Είστε εδώ

Βράβευση διακριθέντων Σαρανταποριτών αθλητών και παρουσίαση εικαστικής έκθεσης του Τρ.Βαΐτση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΙΤΩΝ

« ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ »

Καλλισθένους 3 Λάρισα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων (1912-2012) από την Ιστορική Επέτειο της μάχης ΄΄ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ΄΄ 8 & 9 Οκτ. 1912, η οποία καθόρισε την τύχη και το μέλλον της πατρίδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο υλοποιώντας έναν από τους στόχους του καταστατικού που είναι η συμβολή και προσφορά κοινωνικού έργου προς όφελος πάντα των κατοίκων του χωριού, αλλά και όλων των συγχωριανών που ζουν εκτός της Πατρίδας, με πνεύμα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς αποφάσισε ομόφωνα όλες τις εκδηλώσεις του για το 2012, να τις αφιερώσει στο κορυφαίο αυτό γεγονός, διότι είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς τους ήρωες προγόνους μας που θυσίασαν τη ζωή τους για την Πατρίδα για το μέλλον και τις προσδοκίες της Νέας Γενεάς που σήμερα όλα αυτά λεηλατούνται ανελέητα από την επίσημη πολειτία. Για τους λόγους αυτούς πραγματοποιεί στις 14 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας:

1)  Εκδήλωση βράβευσης όλων των αθλητών που κατάγονται από το μικρό χωριό μας και διακρίθηκαν σε Πανελλήνιες, Ευρωπαϊκές, Παγκόσμιες Αθλητικές διοργανώσεις.

2) Έκθεση σύγχρονης τέχνης shadow & trash art με εκθέματα του δημιουργού και συγχωριανού μας Τριαντάφυλλου Βαϊτση.

Η πράξη μας αυτή στόχο έχει την προβολή και ανάδειξη του χωριού μας και για τον λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του, τους κατοίκους του χωριού, τους απανταχού Σαρανταπορίτες που ζουν και εργάζονται εντός και εκτός της Ελλάδας αλλά και τους φίλους ο καθένας με τον δικό του τρόπο να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διότι η επιτυχία εξαρτάται από ΟΛΟΥΣ.

 

Λάρισα : 07 Νοεμβρίου 2012

Φιλικά

Το Διοικητικο Συμβούλιο

 

 

Σχόλια

Επειδή δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό στο δελτίο τύπου, καλό θα ήταν να αναφερθούν οι άνθρωποι οι οποιοι θα βραβευτούν καθώς οι διακρίσεις τους.

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07