Είστε εδώ

Smoking? So what.!

Άρθρα: 

Καπνίζετε ; προλαβαίνετε..!

Σε «εξολοθρευτή» του ανθρωπίνου γένους, με «φονικό όπλο» το τσιγάρο, εξελίσσεται χρόνο με χρόνο η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Δείτε την παρουσίαση του καθηγητή εφαρμογών του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης Κλεισιάρη Φ. Χρήστου, σχετικά με τις βλαβερές ιδιότητες του καπνίσματος αλλα και πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό.

 

 

Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο:

Σχόλια

Αλήθεια τι απέγινε ο αντικαπνιστικός νόμος ? Μάλλον έχει πάει περίπατο ...Αν και πιστεύω ότι από μόνοι μας θα πρέπει να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους γύρω μας και όχι μετά απο επιβολή οπουδήποτε νόμου του κράτους. Πραγματικα θα ήταν μεγάλη κατακτηση για την υγεία μας αν κάποια στιγμή ακόμη και στο χωριό μας επισκεφτόμασταν τους χώρους διασκέδασης χωρίς επειτα να χρειάζεται να πάμε για απολύμανση ή τα ρούχα μας στο καθαριστήριο. Ασε που αρκετοί φαντάζομαι διστάζουν να επισκεφτούν τους εν λόγω χώρους ακριβώς λόγω αυτού του ανθυγιεινού περιβάλλοντος. Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε αυτό όλοι μας ??

Κλεισιάρης Γιώργος

Σωστά!!!! Δεν καπνίζω και δεν αντέχω ούτε τη μυρωδιά του. Ομως, με τις απαγορεύσεις δια νόμου του καπνίσματος, μπήκα στον πειρασμό και σκέφθηκα, για αντίδραση, να το αρχίσω. Ευτυχώς, δεν τόκανα.
Σας το αναφέρω για να σας παρακαλέσω να κάνετε μια εκστρατειούλα αντικαπνιστική προς ενημέρωση των καπνιστών, που πρέπει να πειστούν πράγματι ότι κάνουν παρέα με τον θάνατο, καπνίζοντας.
Ευχαριστώ πάντα για τα μέϊλ σας.

Δομένικου Άρτεμις

Προσθήκη νέου σχολίου

Filtered HTML

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07