Είστε εδώ

Νέες προοπτικές για την περιοχή Ελασσόνας εισάγει το «Τσάι Ολύμπου»

Σε νέες αγορές και με νέα προϊόντα θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν οι νέοι  εάν αξιοποιηθούν και συνδυαστούν  σωστά η πλούσια φύση της περιοχή  Ελασσόνας και το μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Μετά από επαφές που είχε ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Αθανάσιος Παιδής με τον κ. Κορρέ Γεώργιο, της γνώστης εταιρείας ΚΟΡΡΕΣ, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον για το προϊόν «Τσάι Ολύμπου».

Ο κύριος Κορρές δήλωσε ότι η παράγωγη του συγκεκριμένου προϊόντος θα μπορούσε να βγάλει δεκάδες νέους από τον εφιάλτη της ανεργίας  καθώς πρόκειται για μακροχρόνια συμβολαιακή  καλλιέργεια.

Η ΚΟΡΡΕΣ είναι μία ελληνική εταιρεία που  εστιάζει στη θεμελιώδη και  εφαρμοσμένη έρευνα στα φυσικά προϊόντα, αξιοποιώντας την εμπειρία των 3.000 ομοιοπαθητικών σκευασμάτων φυσικής προέλευσης  συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με ελληνικά και διεθνή Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 400 φυσικά και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα σε 30 χώρες, με παρουσία στα σημαντικότερα επιλεκτικά σημεία πώλησης παγκοσμίως.

Η παραγωγή του προϊόντος θα γίνει ελεγχόμενα,  σε αγροτεμάχια που γειτνιάζουν με το αυτοφυές τσάι  και με γνώμονα πάντα την προστασία του άγριου τσαγιού και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ ήδη ξεκίνησε και προμηθεύεται βιολογικά αμύγδαλα από τους βιοκαλλιεργητές του Σαρανταπόρου.

Σύμφωνα με τον κύριο Παιδή,  είναι μια ευκαιρία   να αξιοποιηθεί η πλούσια βιοποικιλότητα  της περιοχής, σε συνδυασμό με το όνομα του Μυθικού βουνού Όλυμπος:

«Στον Όλυμπο πέρα από την ομορφιά και τους μύθους κρύβονται και εκατομμύρια ευρώ μάρκετινγκ μόνο στο όνομα του.

Πιστεύουμε ότι εάν ευδοκιμήσει το σχέδιο  για την καλλιέργεια  βοτάνων , αρωματικών φυτών αλλά και  μελιού με την βοήθεια και  την τεχνογνωσία του κ. Κορρέ, αλλά και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, θα αποτελέσει μια θετική διέξοδο για την περιοχή Ελασσόνας και  ένα ακόμη βήμα προς τη στρατηγική ανάπτυξης που θέλουμε να  είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων .

 Η Ελασσόνα  πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα  που παράγονται στους πρόποδες του Ολύμπου.»

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07