Είστε εδώ

Η ομάδα Larissa Moto Riders στο Σαραντάπορο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Σαρανταπορίτες την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν η πλατεία του χωριού ξαφνικά γέμισε από μηχανές και κόσμο. Τα μέλη της ομάδας Larissa Moto Riders, επιστρέφοντας από ημερήσια εκδρομή στην Καστοριά, απόλαυσαν το καφεδάκι τους στην πλατεία του χωριού. Ενημερώθηκαν για την ιστορία του, για τις δράσεις της ομάδας του sarantaporo.gr (από πρώτο χέρι μάλιστα, μιας και στην ομάδα Larissa Moto Riders συμμετέχει και μέλος της ομάδας του sarantaporo.gr) και χρησιμοποίησαν το ασύρματο δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, καθώς είναι όλοι τους χρήστες του διαδικτύου.

Η ομάδα Larissa Moto Riders συστάθηκε πρόσφατα και αναπτύχθηκε κυρίως μέσω του facebook. Δεν αποτελεί ούτε λέσχη, ούτε επιχείρηση, αλλά μια μη κερδοσκοπική ομάδα που τα μέλη της τα συνδέει η κοινή αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την καλή παρέα. Στόχος της ομάδας είναι η προώθηση της ιδέας του μοτοσυκλετισμού, η διοργάνωση ταξιδιών κ.α.

Η ομάδα αριθμεί ήδη αρκετά μέλη και έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην πόλη της Λάρισας, τόσο με παρεμβάσεις και προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών οδήγησης στην πόλη, όσο και με την διοργάνωση μηχανοκίνητων πορειών συμπαράστασης στους αγανακτισμένους.

Εβδομαδιαίο σημείο συνάντησης των μελών και γνωριμίας με όσους νέους φίλους θέλουν να συμμετέχουν σε δράσεις της ομάδας αποτελεί το καφέ «ΟΡΦΕΑΣ» στο Λιβαδάκι, κάθε Τρίτη από τις 19:30 και μετά...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07