Είστε εδώ

Το ENDORPHIN festival στο "Χάνι Χατζηγώγου" - 29, 30 Απριλίου & 1 Μαΐου

Το Endorphin Festival αριθμεί ήδη 4 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση. Ένα γκρουπ απο την Επαρχεία Ελασσόνας είχε ως σκοπό να διοργανώσει ενα μουσικό gathering σε αρμονία με τη φύση και background τη μουσική.

Το γκρουπ ξεκίνησε τα πρώτα events στην επαρχεία και σε χωριά με σκοπό να κάνει γνώριμο τον ήχο της Electro-Techno στον κόσμο, και σε χώρους που δεν είχε τόσο συχνά προσβαση σε τέτοιου ειδούς events. Αφου μεγάλωσε και ξεκίνησε σιγά σιγά τα βήματα του, βρήκε καταφύγιο στο Endorphin, όπου ο καθένας καθε χρόνο παρουσιάζει το δικό του ''Ήχο''. Η απήχηση του κόσμου ειναι καθε χρόνο και μεγαλύτερη και για αυτό η διοργάνωση προσπαθεί για τον καλύτερο προγραμματισμό του φεστιβάλ.

Το Endorphin πραγματοποιείται κάθε χρόνο την 1η Μάη (φέτος θα πραγματοποιηθεί 3 μέρες: 29,30 Απριλίου & 1 Μαΐου) σε πλατανόδασος στο "Χάνι Χατζηγώγου", που βρίσκεται στο 65ο χλμ. Λάρισας-Κόζανης, στην περιοχή του χωριού Μηλέα, στους πρόποδες του Ολύμπου, κάτω απο μια γέφυρα δίπλα στο ποτάμι.

Djs, Μουσικοί Παραγωγοί και Kαλλιτέχνες με φόντο την ηλεκτρονική μουσική, καθώς και άλλοι, συμμετέχουν εθελοντικά για να στηρίξουν την ιδέα στην οποία βασίζεται το Endorphin Festival. Φέτος το φεστιβάλ, σε συνεργασία με την "Voltage Selector"  συνεχίζει στους ρυθμούς της minimal, techno, deep house, electronica, progressive κ.α.. Αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τόσο τους επισκέπτες όσο και τους ίδιους τους καλλιτέχνες καθως οι διοργανωτές, σε συνεργασία και με την "Undersky Collective", έχουν μεριμνήσει να καλύψουν ένα μεγάλο, αν όχι όλο, φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, που ξεκινά απο είδη όπως low tempo, trip hop, lounge, new jazz και καταλήγει να μας ξαφνιάζει με τους futuristικούς ήχους της 2step, garage, grime και Dubstep.

Μέριμνα των διοργανωτών, με τη βοήθεια του Δήμου, είναι να εξασφαλίσουν έναν καθαρό και ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο, προσφέροντας χώρο ελεύθερου camping για διαμονή σε όσους επιθυμούν να κατασκηνώσουν, Φυσικά δεν υπάρχει κάποιο αντίτιμο σε όλες τις παροχές του φεστιβάλ.* Για περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και ηχους επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

. http://endorphinfest.blogspot.com/

. http://facebook.com/endorphin.fest

. http://www.myspace.com/533123290

. http://soundcloud.com/endorphinfest

. http://youtube.com/endorphinfest

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07