Είστε εδώ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Σαρανταποριτών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΙΤΩΝ

«ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ»

Λάρισα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Πληροφορίες: Γεώργιος Βαρταλάς, τηλ.6932446883

                           e-mails:  SAS@sarantaporo.gr,  georgios_vartalas@yahoo.gr

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Σαρανταποριτών «ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ», στο κοσμικό κέντρο «ΑΣΤΕΡΑΣ». Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους συγχωριανούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα δε:

  • Τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Λιάπη ως εκπρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
  • Την Δημοτική Σύμβουλο 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κα. Ευαγγελία Γκουντρουμπή.
  • Τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ελασσόνας και πρώην Δήμαρχο Σαρανταπόρου κ. Αθανάσιο Κλεισιάρη.
  • Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σαρανταπόρου κ. Ιωάννη Βαίτση.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Βαρταλάς, μετά τον χαιρετισμό απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ.Γεώργιο Αυγερίδη, την οποία παρέλαβε λόγω της απουσίας του ο κ. Γεώργιος Γκουτζουρέλας ως εκπρόσωπός του, για την πολυετή παραχώρηση της στέγης των γραφείων του Συλλόγου αφιλοκερδώς, την πράξη του οποίου θα πρέπει να μιμηθούν και άλλοι συγχωριανοί, ο καθένας με τον τρόπο του.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά εμφανίστηκε το χορευτικό γυναικών του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του χοροδιδάσκαλου συγχωριανού Δήμου Γκουντρουμπή. Την όλη εκδήλωση μουσικοχορευτικά κάλυψε με την ορχήστρα του και το πλούσιο πρόγραμμα με ανεξάντλητο κέφι μέχρι τις πρωϊνές ώρες ο συγχωριανός Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό οφείλεται κυρίως στην ανταπόκριση όλων. Και για τον λόγο αυτόν και μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να υλοποιήσει και άλλους στόχους που προγραμματίζει.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07