Είστε εδώ

Λειτουργία του γραφείου του Συλλόγου Απανταχού Σαρανταποριτών στο Αβέρωφ στη Λάρισα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΙΤΩΝ

«ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ»

ΛΑΡΙΣΑ: 24 ΟΚΤ 2010

Πληροφορίες: Γεώργιος Βαρταλάς, τηλ.6932446883

                           e-mails:  SAS@sarantaporo.gr,  georgios_vartalas@yahoo.gr  

                          

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου των Απανταχού «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΙΤΩΝ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι στο τέλος του μήνα θα τελειώσουν οι εργασίες συντήρησης του γραφείου του συλλόγου το οποίο θ΄αρχίσει να λειτουργεί κανονικά από τον επόμενο μήνα και να φιλοξενεί τα μέλη, τις οικογένειές τους αλλά και τους φίλους μας, με γνώμονα την ενεργό συμμετοχή όλων.

Η υλοποίηση αυτού του στόχου ήταν μια επίπονη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά παράλληλα και επιθυμία των μελών, να πετύχουμε και να εξασφαλίσουμε την λειτουργία της αίθουσας.

Πρωτίστως όμως, και μετά φόβου γνώσεως, θα πρέπει και δημόσια να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη και μέλος του συλλόγου μας κο. Γεώργιο Αυγερίδη για την ευγενή προσφορά του για τη διάθεση του χώρου, προκειμένου όλοι οι συγχωριανοί ν΄ανταμώνουν στο δικό τους στέκι. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες και τους στόχους μας.

Ο Πρόεδρος προσωπικά ευχαριστεί όλους όσους με τον δικό τους τρόπο και την δική τους προσφορά βοήθησαν στην συντήρηση και τον εξοπλισμό του γραφείου έτσι ώστε όλοι μας να το αισθανόμαστε σαν το δικό μας σπίτι και ο καθένας ξεχωριστά να βοηθά με τον δικό του πάντα τρόπο ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την λειτουργία του ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.

Η διεύθυνση είναι : Καλλισθένους 3, Συνοικία Αβέρωφ.

 

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.

               Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος

            Γ. Βαρταλάς

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07