Είστε εδώ

Συνέντευξη του Sarantaporo.gr στην ΕΡΑ Θεσσαλίας στις 12 Οκτωβρίου 2011

 

Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στις 12 Οκτωβρίου 2011, ζωντανά στην εκπομπή "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ" της ΕΡΑ Θεσσαλίας και τον δημοσιογράφο κ. Β.Μητρούσια, ο εκπρόσωπος της τεχνικής ομάδα του Sarantaporo.gr,  σχετικά με την εθελοντική προσπάθεια της υλοποίησης ελεύθερων ασύρματων wifi δικτύων στο Σαρανατάπορο και στα γειτονικά χωριά της περιοχής της Ελασσόνας, στα πλαίσια της δράσης "open-wifi" της Εταιρείας ΕΛ/ΛΑΚ. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη παρουσιάζεται το μέχρι τώρα έργο της ομάδας του Sarantaporo.gr, καθώς και τα  σχέδια για  τις μελλοντικές υλοποιήσεις ελεύθερων ασύρματων wifi δικτύων και σε άλλα χωριά της περιοχής.

Σχόλια

Μπράβο παιδιά!!

Πιστεύω πως κάθε προσπάθεια για αναβάθμηση της περιοχής μας, πρέπει να βρίσκει ''πρόσφορο έδαφος'' από οποιονδήποτε πρώτον για να πραγματοποιηθεί, δεύτερον να βελτιωθεί και τρίτον να προβληθεί. Σχολιασμοί είτε θετικοί είτε αρνητικοί, δεν μετράνε τόσο όσο το αποτέλεσμα! Σας ευχαριστώ που όταν βρίσκομαι στο χωριό μέρες βροχερές, μπορώ να ενημερώνομαι και να διασκεδάζω ή και να εργάζομαι μέσω του διαδικτύου.

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους πραγματικά και δεν διστάζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία και ούτε ευτυχώς, τον εγκαταλείπουν όταν δέχονται επικρίσεις και κακόβουλα σχόλια άνευ λόγου, αλλά να ξέρετε ¨ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απο τον ευεργετηθέντα αχάριστο¨.
Σας ευχαριστούμε, να ξέρετε οτι περιμένουμε κ΄αλλα και είμαστε εδώ για ότι χρειστείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Filtered HTML

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07