Είστε εδώ

1η ΣαρανταΠορεία 2011

57 Συμμετέχοντες !!!

Γιατί η ζωή είναι πορεία!!!

Πορεία στο τόπο μας!!!

Μια ομάδα νέων από το Σαραντάπορο οργανώνει για πρώτη φορά πεζοπορία από την Ελασσόνα μέχρι το Σαραντάπορο. Αυτή η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου 2011 με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Ελασσόνας και προορισμό την πλατεία του χωριού μας. Η ώρα εκκίνησης είναι 6.00 π.μ. Στις 5.30 π.μ. θα υπάρχει στο κέντρο του Σαρανταπόρου πούλμαν που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες στη Ελασσόνα. Ο χρόνος τερματισμού υπολογίζεται έως τις 14.00 μ.μ. Έχουν προγραμματιστεί 5 στάσεις σε διάφορα σημεία της διαδρομής (Άλσος Δρυμού, Μικρό Ελευθεροχώρι, Λυκούδι, Γεράνια, Χάνι Χατζηγώγου και καντίνα Σαρανταπόρου) ώστε να γίνει ανεφοδιασμός και ανάπαυση. Σε αυτά τα σημεία μπορούν να προστίθενται άτομα και να ενσωματώνονται στην πορεία, σε περίπτωση που δεν ξεκινήσουν από την αφετηρία. Ο σκοπός αυτής της πορείας βασίζεται σε πολλαπλά μηνύματα που απευθύνονται σε όλους.Πορευόμαστε προς:

 • Την Υγεία
 • Το Περιβάλλον
 • Τον Αθλητισμό
 • Τον Ανθρωπισμό
 • Την Κοινωνικότητα  
 • Τον Εθελοντισμό

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα σακίδιο πλάτης με νερό, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και επιπλέον ρούχα (ελαφρύ ντύσιμο) όπως και ελαφρά αθλητικά παπούτσια. Την πορεία θα συνοδεύει όχημα της τροχαίας. Έχει επίσης ενημερωθεί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και email

 

Υπεύθυνοι διοργάνωσης:

Γιώτα Γκαλίτσιου, τηλ. 6986231982

jotagkalitsiou@googlemail.com

Νικολέτα Βαΐτση, τηλ. 6983200248-6944518761

nikoletavaitsi@hotmail.com

 

Συμμετέχοντες:

 1. Ράπτη Ιωάννα
 2. Ντιντιούμης Νικόλαος
 3. Ράπτη Κατερίνα
 4. Ντάλλας Ιωάννης
 5. Παλάντζας Σωκράτης
 6. Γκαλίτσιου Γιώτα
 7. Βαϊτση Νικολέτα
 8. Γκουτζουρελας Γιωργος
 9. Παλάσκας Ιωάννης
 10. Βαϊτση Μαριάννα
 11. Βασιλόπουλος Γιώργος
 12. Simeonova Rossie
 13. Γκουτζουρέλα Ιωάννα
 14. Βαρταλάς Παναγιώτης
 15. Κλεισιάρης Γιώργος
 16. Γκουτζουρέλας Τάκης
 17. Παπαγιώτα Μαρίνα
 18. Γκαλίτσιος Θάνος
 19. Βαϊτσης Γιώργος
 20. Παύλου Αθανασία
 21. Βαϊτσης Τριαντάφυλλος
 22. Παπαναστασίου Ευδοκία
 23. Τζιουμακλή Δέσποινα
 24. Τζιουμακλή Ελένη
 25. Γκαλίτσιου Βασιλική
 26. Βαΐτσης Αχιλλέας
 27. Σάρρου Αριστέα
 28. Ράπτης Γιάννης ( Νούλης)
 29. Ράπτης Θωμάς
 30. Ράπτη Σοφια
 31. Κλεισιάρης Φώτης
 32. Ράπτη Πόπη
 33. Βαΐτσης Ιωάννης
 34. Νικολογιάννης Ιωάννης
 35. Ιωαννίδης Αχιλλέας
 36. Βαΐτση Ιωάννα
 37. Παπατζέλος Σταύρος
 38. Ντάλλας Θοδωρής
 39. Κατσικαβέλας Διονύσης
 40. Κατσικαβέλας Παναγιώτης
 41. Ράπτης Χρήστος
 42. Βαλιώτης Νίκος
 43. Βαϊτσης Δημήτριος
 44. Παλάσκας Σούλης
 45. Κλεισιάρης Γούλης
 46. Γκαλίτσιος Βασίλης
 47. Παναγιώτου Κωνσταντίνος
 48. Γεωργάκη Ευαγγελία
 49. Βαϊτσης Δημήτριος
 50. Σταυρούλα Μακρή
 51. Γεωργάκη Βασω
 52. Γεωργάκη Κωνσταντίνα
 53. Μακρή Ιωάννα
 54. Ράπτης Ιωάννης (Ραφτουγιώρς)
 55. Βαϊτση Λιλα
 56. Γεωργακη Φωτεινη
 57. Τζιουμακλής Χρήστος

Σχόλια

ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΟΥΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..!!!

Συγχαρητήρια στην Γιώτα και την Λέτα για την υπέροχη αυτή ιδέα, την άψογη διοργάνωση, σε όλους τους συμμετέχοντες για την ενθουσιώδη τους συμμετοχή, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φυσικά σε όλους όσους υποστήριξαν αυτή τη διοργάνωση. Και του χρόνου να είμαστε καλα!

Κλεισιάρης Γιώργος

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΛΕΙΑ
chrisklisiaris

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις δύο διοργανώτριες της πορείας, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της πορείας! Επίσης, εξεπλάγην ευχάριστα από τις γυναίκες του χωριού που στο τέλος της πορείας είχαν ετοιμάσει τόσα παραδοσιακά εδέσματα για τους περιπατητές! Μπράβο γενικά στο Σαραντάπορο που αποδεικνύει μ' αυτόν τον τρόπο ότι είναι ένα από τα πιο φιλόξενα χωριά στην Ελλάδα! Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τον νεαρό Σαρανταπορίτη Γιώργο Ράπτη που έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απώλεια μιας ζωής ενός νέου ανθρώπου...Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν χάνουμε αγαπημένα μας πρόσωπα δεν πρέπει να τους ξεχνάμε και πρέπει όσο μπορούμε να τιμούμε τη μνήμη τους! Διότι κατ' αυτόν τον τρόπο παραμένουν ουσιαστικά αθάνατοι. Επομένως, θεωρώ ότι το λιγότερο που μπορεί να γίνει σ' αυτήν την περίπτωση, είναι να αφιερωθεί αυτή η 1η Σαρανταπορεία, για να μην πω και όλες οι επόμενες, που εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθούν και να γίνουν θεσμός του Σαρανταπόρου, στη μνήμη αυτού του παιδιού που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Μετά τιμής,
Σταύρος Παπατζέλος

αυτος ειναι μαραθωνιος να το ψαξουμε σαν χωρια να κανουμε τον κυκλο του Αμαρμπεη πολυ καλη διαδρομη κοντοτασιος νικος απο ακρη μπραβο σας

Είπαν για μας

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587p07